close
تبلیغات در اینترنت
رشد و نمو ته سنجاقی ها
مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده
درباره سایت


آموزش رایگان و تخصصی پرورش قارچ دکمه ای به روشی که حتی افراد مبتدی بتوانند با قدرت وارد کار شوند . بازدهی بالا ، سرمایه کم ، درآمد عالی . در این سایت با آموزش صفر تا صد پرورش قارچ آشنا خواهید شد . مطالبی که در هیچ سایت و وبلاگی به صورت رایگان نخواهید یافت . هدف ما کمک به شما در راه اندازی سالن پرورش قارچ دکمه ای و مشاوره در اداره کردن آن و همچنین کسب درآمد جانبی یا دائمی برای شما و خانواده های محترم شما از این حرفه می باشد .
پروفایل مدير سایت
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :
رمز عبو را فراموش کرده ام
خبرنامه


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
(Refresh)

 

بعد از اینکه ته سنجاقی ها به اندازه نخود (5-3 mm) رسیدند ، رشد ثانویه آنها عمدتاً بستگی به میزان رطوبت و مقدار دمای بستر و محیط کشت دارد . برای این که ته سنجاقی ها تبدیل به قارچ های بالغ و سالمی گردند ، باید موارد زیر در محیط اعمال گردد :

1. دمای هوا را در حد دمای باردهی (حداقل 18 درجه سانتیگراد) ثابت نگه داریم

2. رطوبت هوا را کم کرده و در حد 85-92 درصد نگه داریم

3. تهویه هوای تازه را انجام داد و مقدار دی اکسید کربن هوا را در حد کمتر از 2000ppm نگه داریم

4. هر 12 ساعت به 12 ساعت اطاق را روشن خاموش کنیم

چنانچه رطوبت به حد 85-92 درصد برسد (کاهش یابد) میزان تبخیر (نیاز اصلی بلوغ ته سنجاقی ) افزایش خواهد یافت . در صورتیکه مقدار رطوبت در حد خیلی بالایی بماند رشد ته سنجاقی ها متوقف خواهد شد ، افزایش دما تا حد 2-1 درجه سانتی گراد و یا افزایش تهویه اطاق از ساده ترین راه های کاهش رطوبت می باشند. تحت هر شرایطی نباید درون اطاق هوای راکد ایجاد شود چرا که میزان تبخیر در هوای راکد ، بسیار کم بوده که در این شرایط در مجموع محیطی بسیار مناسب برای رشد عوامل بیماری زا فراهم می آید .

میزان رشد دقیقاً مرتبط با دمای هوای اطاق است. مطالعات انجام شده توسط لامبرت (1938) حاکی از آن است که مدت زمان تبدیل یک ته سنجاقی به قطر 2mm به یک قارچ کاملاً رسیده 22 روز در دمای 10 درجه سانتی گراد ، 10 روز با دمای 16 درجه سانتی گراد و 6 روز در دمای 21 درجه سانتی گراد می باشد . به طور کلی دمای مناسب محصول دهی قارچ دکمه ای 19-18 درجه سانتی گراد می باشد .

 

نظر یا پرسش خود را در بخش نظرات مطرح کنید تا حد امکان به آن ها پاسخ داده خواهد شد 




نوع مطلب :
برچسب ها :

امتیاز : :: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 36
تعداد بازدید مطلب : 730
سه شنبه 30 دي 1393 :: 11:46



موضوعات
  • آموزش گام به گام پرورش قارچ دکمه ای
  • آفات و بیماری های قارچ دکمه ای
  • آبیاری در پرورش قارچ دکمه ای
آمار سایت
  • کل مطالب ارسالی : 55
  • کل نظرات ارسالی : 202
  • تعداد کل کاربران : 64
  • بازدید امروز : 72
  • بازدید دیروز : 62
  • بازدید هفته : 72
  • بازدید این ماه : 134
  • بازدید سال : 134
  • بازدید کل : 316,397
امکانات جانبی
کلیه حقوق این سایت محفوظ است و هرگونه کپی برداری از محتوای سایت ممنوع می باشد